Jag gillar måndagar

Oj, oj som jag gillar måndagar. Idag är det tillbaka på allvar med jobb, förskola och vardagsrutiner.

Det är dags för mig att ta tag i min maratonträning för att vara så förberedd jag bara kan den 2 juni.

Jag prenumererar på Runners World och i senaste numret finns ett jättebra träningsprogram att följa för att få till bra pass och komma väl förbered till dessa 42 kilometrar.

Så idag tog jag tag i första passet, 8 km löpning. Dessa genomförde jag i lugn takt där jag varannan kilometer ökade farten för att sedan gå ner i tempo. Pulsen var låg och fin och benen trummade på.

IMG_20180106_152039_972

När jag springer på löpband blir det lätt långtråkigt så under mina pass brukar jag lyssna på maratonpodden. Men jag har lyssnat på de flesta och ville ha något nytt att sätta tänderna i (eller öronen). Jag tog till mig ett tips som kretsloppet publicerade på sitt instagramkonto där de listade olika poddar. Så under mina 8 km blev det träningspodden med Jessica Almenäs och Lovisa ”lofsan” Sandström. En bra podd med roligt innehåll, den kan jag verkligen rekommendera.

Nu ska jag fixa något att äta för att sedan bänka mig i soffan innan sängen kallar.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s