Sena intervaller

Sena intervaller igår med springklubben, när jag kom hem kikade jag på andra halvleken i handbollen så tyvärr fanns inte tiden för att skriva ett inlägg.

Jag åkte som sagt in och sprang intervaller med Knallen igår. Det var ett tufft men roligt pass. Det var tur vi hade en löpledare för jag hade aldrig kommit ihåg intervallerna själv. Det såg ut såhär: 3/2/1/3/2/1/1/2/3/2/2 min med 30 s vila.

Igår försökte jag pressa mig själv lite mer än jag normalt brukar göra. Då jag inte hade lagt in intervallerna i min klocka vet jag inte riktigt hur farten såg ut under de olika blocken. Farten är inte jätteviktigt för mig utan det viktiga är att jag kliver ur min comfort zone och det kan jag se genom att kolla på mina pulszoner.

Screenshot_20180117-083449

Idag vilar jag från löpnngen, dock kommer det bli lite träning i form av ett härligt yogapass ikväll när barnen somnat.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s