9 dagar

Jag genomförde min korta runstreak, 9 dagar av löpning. Vissa dagar lugnt och fint och vissa dagar mer kvalité och längre distanser. Totalt blev det ca 85 km under dessa 9 dagar och kroppen har känts stark under hela tiden.

20180408_143718

Igår var det dags för en ny vecka och välbehövlig vila. Trots att jag sprang 28 km i lördags kändes kroppen som vanligt. Jag är riktigt glad över återhämtningen och tacksam för det. Men som sagt, 100% vila igår.

Idag blev det ett lunchpass. Jag körde 4 km progressiv löpning vilket innebär en ökning varje kilometer. Jag började på 5:20 och ökade med 10 s varje km vilket gjorde att jag sprang sista km i 4:50 tempo. Totalt blev det 5,3 km med lite upp och nedjogg.

Efter löppasset körde jag lite styrka, b.la knäböj med skivstång och bicepsövningar.

När barnen somnat blir det champions league och slappande i soffan.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s