Energi

Idag blev det en kort men väldigt härlig löprunda i ett soligt Borås. Jag tar det fortfarande väldigt lugnt efter söndagens långpass så att jag inte drar på mig någon skada eller sliter på någon muskel. Jag är lyhörd på kroppens signaler och idag ville benen trumma på fort ena stunden för att sen sakta ner.

20180425_134756

Det svåra idag var att nöja sig efter 20 min med tanke på att det var så härligt. Men kroppen tankade med energi och löpsuget kunde stillas.

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s