Vilka grannar man har!

Jag hade egentligen planerat vilodag idag och bestämt med min mamma att hon skulle komma ut och passa barnen imorgon. För mannen är bortrest så att få till en långrunda kräver viss planering. Men under förmiddagen fick jag sms av min granne så vilodag förvandlades till löpardag. Det är så mycket lättare för mig att springa långt när jag har sällskap.

Vädret var helt fantastiskt så idag blev det linne och shorts på. Den känslan!

Det blev löpning runt ön idag. Den rundan är bra när man väl kommit ut för alla backar. Så efter ca 8 km kan man börja njuta.

Totalt blev det 17,5 km med min granne Anders medan barnen var hos grannbarnen och lekte och passades av Emmelie.

20180505_153609

Vilka grannar man har!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s