13 dagar kvar

Vilken helg det har varit vädermässigt! Det här verkligen gått att njuta av sol och värme.

Igår blev det löprunda trots att jag hade planerat vilodag så jag ändrade om i träningsschemat. Det betyder att det inte gjorts någon träning idag.

Om 13 dagar är det dags för Göteborgsvarvet och det ser jag verkligen fram emot. Inför varvet förra året hade jag massor av förkylningar så jag kunde inte träna den mängd jag önskade. Jag kollade över hur min träning såg ut inför mina tre tidigare halvmaror och hur många km jag fått ihop 3 månader innan loppet. Du kan läsa om det här

https://karrospringer.com/2017/05/19/siffror/

Nu har jag ju ett helt annat fokus vilket betyder att jag fått till mer mängd i mina pass. Det gör att jag inför den här halvmaran har sprungit 457,5 km de senaste 3 månader.

Det är inte riktigt det dubbla men nästan om man jämför med hur många km jag sprang inför Göteborgsvarvet 2017.

Skillnaden den här gången är att jag har mer rundor där jag kommit upp i distans vilket har gjort att jag kan hantera en halvmara på ett bättre sätt. Min kropp är van att springa så långt så jag känner mig oerhört lugn inför denna 6:e halvmara.

Jag vet dock inte vad jag ska förvänta mig i tid. Stockholm maraton är 2 veckor efter så att gå ut och satsa på en bra tid kommer jag inte göra. Jag tänker att känslan får styra och blir det en grym tid är det en bonus. Kroppen kommer inte få slita utan mer mata på. Sen är det säkert skillnad när man står där på startlinjen med nummerlappen på men mitt mål är att njuta av de 21 km, ha kul och låta kropp och ben styra fart. Jag kommer se det som ett sista långpass innan maran och så får det bli som det blir.

En sak jag är säker på, det är att jag ser fram emot den här löparfesten extremt mycket!

IMG_20180418_164737_838

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s