Löparglädje i skogen

Planen var egentligen att jag skulle springa igår men suget inföll sig aldrig. Det kommer sådana perioder ibland. Magen kändes svullen och jag ville hellre ligga i soffan och äta choklad, och så fick det bli!

Desto gladare var jag idag när löpsuget infann sig.

Först blev det 3 km promenad ute vid vänga mosse. Är riktigt glad över att 3 åringen och 6 åringen knatade på utan att gnälla. Ibland lät jag och V avståndet framåt bli lite större så vi kunde springa ikapp de andra 2 i familjen. Det var härligt att se min stora sons löparglädje i skogen.

Det var nog den glädjen som smittade av sig på mig så på eftermiddagen snörade jag på mig löpskorna och tog mig ut i skogen. Det blev 8 härliga km på min nya favoritrunda.

20180716_155359

Efter det blev det fotboll inne stan för att kolla Elfsborg mot Hammarby, tur att man kan få njuta av lite fotboll fastän fotbollsvm är slut.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s