Backe upp och backe ner

Det gäller att jobba på sina svagheter så idag hade jag planerat in ett sånt där pass som fick mig att känna grymt mycket intervallångest.

Vad skapade då denna ångest, jo, backintervaller!

Temperaturen var betydligt bättre idag och det tackar jag för.

Jag började med 10 min uppvärmning för att ta mig till platsen där backintervallerna skulle genomföras, kröklings hage. Eftersom jag planerar att köra lidingöloppet slog jag två flugor i en smäll, traillöpning och backträning.

Jag började med 250 m och sprang upp och ner under 12 minuter, lite snabbare uppför och hyffsat lugnt nedför.

Jag ville egentligen ge upp efter halva tiden för det var så fruktansvärt jobbigt. Men 12 minuter gick ganska fort och efter det blev det 2 min vila. Sedan kortade jag ner backen till 100 m och körde 8 min upp och ner.

Efteråt kände jag mig sådär gott trött.

20180802_181541

Efter backen blev det 2 km nedjogg för att få bort den värsta mjölksyran.

1-0 till Karro mot backen!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s