Om man aldrig provar…

Idag blev den en härlig runda i skogen. Det var lite kyligare men solen sken så det var riktigt härligt. Dimman låg tät över sjön och skogens luft var magiskt. Totalt blev det 8 km in på löpkontot.

20181007_104348

Jag har börjat fundera på nästa utmaning och det som är inplanerat är 20 oktober då jag springer Rya åsar Trail Run. Det var första gången det loppet hölls förra året och det var så himla kul så givetvis ska jag vara med i år också.

Men sen har jag haft Borås 6-timmars i huvudet och det har jag funderat på sedan mitt misslyckande på Stockholm maraton. Fokus kommer i så fall vara att springa maratondistansen och sedan göra det som kroppen orkar. Men jag vet inte om jag är redo?

Fast å andra sidan, om man aldrig provar får man aldrig veta…

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s