Den första snön och några funderingar

Hej!

Flera dagar har gått sedan min race report från Rya åsar Trail Run. Jag har varit förkyld under veckan och därför inte tagit ett enda löpsteg. Men igår blev det äntligen dags för den första löprundan på en vecka.

Den första löpturen efter flera dagars vila och som pricken över i:et, den första snölöpningen. 2 av de saker jag gillar mest.

20181027_095038

Idag var vädret riktigt härligt så jag kunde inte motstå en löprunda. 6 km i skogen med först mycket gegga och sedan en del snö. En härlig avslutning på den här helgen.

Under eftermiddagen har jag börjat fundera på hur jag ska lägga upp min sista träning inför Borås 6 timmars som är 10 nov, alltså 2 helger bort.

Till helgen som kommer är det massa planer så risken finns att jag inte hinner med ett sista långpass så jag funderar på att köra en runstreak med 6 km/dag. Då kommer jag upp i 42 km och mitt mål på 6 timmars är ett maraton. Om jag gör detta blir det återhämtning veckan därpå och ett kort träningspass ons el torsdag innan loppet på lördagen.

Frågan är om det är ett bra träningsupplägg? Kom gärna med tankar och tips. Tack!

/Karro

 

2 reaktioner till “Den första snön och några funderingar

  1. Min plan för denna veckan är att köra ett litet kortare men snabbare pass och två längre. Vill inte slita så mycket men ändå få km i benen.
    Kommer köra ett CF pass och lite core med. Du har det i dej. Du har haft massor av kvalitets träning. Springa varje dag ger nog inte så mycket.

    Gilla

    1. tack för tipset. Det är ju det man alltid är orolig för om man har tränat tillräckligt. Det är svårt att bara våga lita på att man faktiskt kan klara det men den träning som är gjort.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s