Tufft fredagspass

Gokväll!

1 vecka återstår sedan  är det dags att springa 6 timmar runt byttorpssjön. Förhoppningsvis sitter jag vid den här tiden hemma och är nöjd och glad över vad jag åstadkommit och med en go känsla i kroppen.

Det har varit några tuffa dagar rent mentalt och jag tvekade länge igår om jag verkligen skulle springa med fredagsgänget. Men så tänkte jag att löpningen får mig verkligen att koppla bort alla problem och bekymmer så jag insåg att om det var någon gång jag behövde det så var det igår.

Vi var 4 stycken som sprang 6x 800 m (600 m) med start var 4:e minut. Jag körde 600 m och det var jättebra för de andra var väldigt snabba så när jag hade gått i mål hade de lite mindre än ett halvt varv kvar. Tillsammans med Elin sprang jag 600 m och hon låg hela tiden precis framför mig och det var en riktigt bra draghjälp.

Det var ett tufft pass men också så mycket mer för mig. Jag fick chans att glömma det mentala för en stund, jag fick chans att bara fokusera på löpningen. Så tack fredagsgänget för att ni är de ni är! Jag är glad att få vara en del av er och det är så roligt att kämpa hårt tillsammans.

IMG_20181102_143758_530

Idag hade jag tänkt att springa en lugn och fin långrunda i det härliga vädret men det gick inte alls så som jag önskade. Kroppen ville verkligen inte samarbeta så jag sänkte kraven. Jag stannade upp vid sjön för att sitta ned en stund och titta ut över det glittrande vattnet. Tog mig tid att fundera och drömma mig bort. Springa fort eller långt får bli en annan dag. Idag ville kroppen något helt annat och då är det viktigt att lyssna på de signalerna.

IMG_20181103_121132_449

/Karro

2 reaktioner till “Tufft fredagspass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s