Maratondistans

Idag startade dagen tidigt då vi skulle iväg på fotbollscup. Det spenderades ett par timmar i hallen i Skene så det var riktigt skönt att få snöra på sig löparskorna och bege sig ut på en tur under eftermiddagen.

Idag fick jag med mig grannfrun så det blev en riktigt härlig snackerunda i skogen.

Jag har under den här veckan haft som mål att springa maratondistansen för att på ett skonsamt sätt vänja kroppen vid det inför Borås 6-timmars som är nu på lördag. När jag summerar ihop mina pass har jag kommit upp i 43,8 km.

Det återstår 6 dagar sen är det dags så sista veckan nu kommer jag köra några få löppass för att mot slutet av veckan vila och det kommer också bli en hel del mental laddning. Det sistnämnda kommer jag verkligen behöva fokusera på för jag blir skräckslagen bara av tanken att springa i 6 timmar…

IMG_20181101_173713_884

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s