Årskrönikan snart klar

Hej!

Snart är min årskrönika för 2018 klar och nu ska du få läsa om min summering för november.

NOVEMBER

Mitt fokus under början av denna månad var Borås 6timmars. Under några träningspass hade jag som mål att nå maratondistansen just för att vänja kroppen vid den och jag kom upp i 43,8 km på 7 träningspass. Nedräkningen pågick för fullt och den mentala uppladdningen var oerhört viktig för mig.

Tanken på Borås 6 timmars väcktes tack vare Samantha, min löpcoach och jag är så glad att jag vågade anmäla mig.

Det är oerhört svårt att summera mina känslor kring mitt första ultralopp så här kan du läsa om det igen om du vill.
https://karrospringer.com/2018/11/11/boras-6-timmars/

Några dagar efter Borås 6 timmars
gjorde jag ett löpanalystest på Fotriktigt här i Borås. Med hjälp av en 3D-full kroppsanalys fick jag en ordentlig scanning av kroppen och med hjälp av den kan man förbättra sin löpteknik.

Suget att springa igen kom tillbaka snabbt trots urladdningen och distansen på det långlånga loppet och det är jag oerhört glad över.

Med tanke på att jag inte sprungit så länge beskrev jag min löparresa i ett inlägg
https://karrospringer.com/2018/11/18/min-loparresa/

Tänk vad man kan åstadkomma på några år? Och tänk att jag sa ”aldrig maraton”. Och här sitter jag nu och har genomfört ett ultra och sprungit 53 km. Säg aldrig aldrig!

Jag skadade revbenet på en hinderbana vilket gjorde att jag tvingades vila från löpningen. Det tog ca 2 veckor innan jag kunde springa igen och då hade jag fortfarande lite ont. Det var en oerhört frustrerande tid när jag inte kunde träna. Då insåg jag hur mycket träning verkligen betyder gör mig. Jag var nere, orkeslös och lättretligt. Men när jag väl kunde börja träna igen kom det glada humöret tillbaka.

img_20181101_173713_884img_20181102_143758_530img_20181110_171815_248img_20181124_163206_236

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s