Några dagars frånvaro

Hejsan!

Det har varit några dagars bloggfrånvaro på grund av att jag varit sjuk. Det börjar bli bättre som tur är så snart kan jag vara tillbaka i träningsskorna igen.

I torsdags fick jag till det där yogapasset som jag har som plan att göra 1 gång per vecka. Efter det tänkte jag ge mig ut på en löptur när mannen kom hem på kvällen men ju mer av eftermiddagen som gick kände jag att kroppen var lite mer trött än den normalt brukar vara så jag tog det säkra före det osäkra och stod över det löppasset.

img_20190124_200405_584

Tur var nog det för på fredagen vaknade jag upp dunderförkyld med feber och halsont. Den dagen blev det soffläge och 0% aktivitet. Men sömn och vila var en riktigt bra medicin för på lördagen var febern och det onda i halsen borta. Det var tur att jag tillfrisknade så snabbt så att jag kunde hålla i stora killens fotbollsträning.

Idag fortsatte dagen med fotbollstema och c-diplomsutbildning del 2.

Mycket fotboll denna helg, ingen träning och jag känner att det är viktigt att låta kroppen få den vila som den behöver.

Jag börjar känna mig piggare så vi får se om det blir ett lättare styrkepass imorgon eller om jag vilar en dag till. Löpningen får allt vänta några dagar till.

Hoppas att du haft en bra helg!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s