Långrunda runt Öresjö

Gokväll!

Det har gått några dagar sedan jag skrev sist. Då handlade det om min charity runner challenge.

På torsdagen kom jag ut på en kort runda och det var så himla härligt för benen hade riktigt bra fart. Det började skymma när jag gav mig ut så jag vet inte om farten berodde på det eller om det fortfarande fanns ett lyckorus inom mig på grund av det längre passet på löpbandet dagen innan.

Därefter följde 2 dagars vila.

Idag snörade jag på mig löpskorna igen för att ta en långrunda tillsammans med min granne Anders.

Vi sprang runt Öresjö och det är en tuff runda med mycket uppförsbackar. Tack och lov var underlaget i skogen inte så farligt. Jag tänkte att det skulle vara isigt och riktigt besvärligt men det var grönt och fint och bara lite vatten på sina ställen. Helt klart godkänt för att vara i februari.

20190217_120707

Totalt blev det 18 km och det var något trötta ben mot slutet men det var ju ett tag sedan jag fick till en sån långrunda.

Imorgon är det dags att ta tag i en ny träningsvecka igen så vi hörs då.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s