Fredagsfyset avklarat

Äntligen fredag och äntligen fick jag till en träff med fredagsgänget.

Det är så härligt att träffas på lunchen och plågas tillsammans i ett gäng tuffa intervaller för att sedan när passet är slut känna den där goa känslan efter ett jobbigt träningspass och ha resten av dagen över till annat.

Idag skulle vi köra 5×1000 m med start var 5:e min. Jag insåg redan innan passet att om jag skulle köra 1000 m skulle jag som bäst få 40s-60s vila så istället körde jag 5×800 m. Det gjorde att jag var i mål strax efter att första personen sprungit klart sina 1000 m. Jag fick lång vila och kunde starta samtidigt som de andra.

Jag höll ett jämnt tempo på mina intervaller: 3:23/3:21/3:21/3:24/3:19. Jag hade grym draghjälp av en annan löpare som också körde 800 m och det var bra att kunna fokusera på hans ryggtavla när jag började bli trött.

received_318709802114436

Fredsgsfyset är avklarat och nu är det dags för fredagsmyset.

Ha en fin kväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s