En aktiv helg

Gokväll!

Hoppas du haft en riktigt härlig helg! Min helg har varit fylld av aktivet.

Igår var det jättefint väder det var vår i luften och jag fick till en riktigt skön runda tillsammans med min grannfru och hennes hund.

Det är så roligt att ha med en hund på en löptur. Man glömmer på något sätt av att man är ute och springer och man fokuserar mer på hunden än sitt egna flås. Det blev en 6,5 km runda för min del och där tänkte jag stänga min träningsvecka.

IMG_20190223_131816_155

Men så fick jag ett sms på kvällen, en fråga om jag hade tänkt att springa långrunda på söndagen. Då kände jag ”klart jag ska göra om jag får chansen att få sällskap”. Så igår tog jag beslutet att ge mig ut på min andra runda den här helgen.

Lördagens löprunda spenderades tillsammans med grannfrun och på dagens långrunda var hennes man mitt sällskap.

Vi sprang en runda som är ganska jobbig i början. Efter ca 7 km kommer 2 km seg backe men när man har avklarat den blir resten av rundan lättlöpt.

Det var en go känsla och energin fanns trots ett par löpardagar i rad.

Träningsveckan avslutades med ca 18 km löpning.

Tänk nu inte, ”det är viktigt att vila”, det har jag koll på och jag är noga med att planera in det, och ibland behöver man göra vissa undantag.

Den nya veckan som kommer nu blir lite speciell då det är dags för mig att gå andra blocket i min utbildning så då kommer kroppen få hela 3 dagars vila.

Ha en fin kväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s