Kanske inte så smart…

Hej!

Igår blev det ingen löpning inte heller någon styrketräning. Men jag var så sugen på att ge mig ut för det var helt fantastiskt väder. Som tur var fick jag med mig min grannfru ut på en kvällspromenad. Det var lite kallt, men mörkret infann sig inte förrän mot slutet av promenaden och det om något är ju ett tecken på att våren snart är här. Så även om det var vilodag igår, fick jag till en härlig 40 promenad.

Idag var det återigen dags för ett lunchpass. Ensam i gymet på jobbet kunde jag dra upp volymen rejält när det var dags att köra mina styrkeövningar. Först började jag med 3 km löpning på löpbandet. När uppvärmningen var gjord och svetten rann var det dags att plocka fram hantlar och mattor för att köra styrketräning med fokus på axlar.

Det blev 6 olika övningar och mot slutet när jag skulle göra armhävningar kände jag hur musklerna skakade och skrek och den känslan är riktigt härlig. Dock var det kanske inte så smart att köra axlar idag med tanke på att jag imorgon ska springa intervaller med fredagsgänget. Men jag har funderat på det här ett tag nu och jag får helt enkelt strunta i att röra på armarna…

Nej, det är klart jag inte gör, armpendlingen är oerhört viktig när man springer och imorgon när det vankas tusingar kommer jag behöva röra på de små så att jag håller igång farten. För det är inte bara benen som ska jobba.

Nog svamlat om det, vi får se om det är träningsvärk imorgon, om det var ett smart drag av mig att köra axlar idag eller inte. Men det jag vet, är att det var förbaskat gött idag!

Screenshot_20190221-170411_Video Player20190220_172701

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s