Dagens tuffa

Hej hej!

Trots att jag körde lite andra övningar igår när jag körde styrka på ben/rumpa/mage blev det inte riktigt den träningsvärk jag trodde att jag skulle få. Och det tackar jag för med tanke på att jag hade planerat att köra intervaller på löpbandet.

Jag startade med 1 km uppvärmning sen såg passet ut såhär:

3×800 m 200 m gåvila
3×600 m 200 m gåvila
2×400 m 100 m gåvila

Ett tufft och svettigt pass.

20190219_113832

Jag lyssnar sällan på musik när jag springer men när jag springer på löpband behöver jag musik för att överleva.

Idag behövde jag lite extra pepp under 800 m intervallerna och då lyssnade jag på Tina Turner- The best. En sån där låt jag egentligen skäms för att lyssna på men det är så mycket pepp i de orden hon sjunger.

Så nu är jag nyfiken, har du någon sån låt som du blir peppad av men skäms lite för att du lyssnar på?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s