Joggenad

Hej!

Flera dagar utan träning och löpning har gått. Jag längtar och kroppen känns rastlös. Jag tycker det märks lite på humöret också när jag inte kan träna, jag känner mig frustrerad och trött och inte alls pigg och glad som jag känner mig när jag kan träna.

Men idag gav sig först mannen ut på en promenad och då kände jag en viss avundsjuka, jag vill också. Så när han kom hem tog jag på mig mina löpskor för att ge mig ut på en lugn tur.

 Under dagen har det kommit lite snö och det låg ett fint vitt täcke på marken och det knakade sådär härligt under fötterna.

När jag svängde in på en skogsstig började jag springa väldigt lugnt för att känna hur kroppen skulle reagera. Det var så himla skönt!! Jag varvade jogg med promenad så idag blev det en härlig joggenad.

20190305_171513

Nu hoppas jag på att det inte blir något mer utav förkylningen så att jag kan börja springa igen.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s