Hemmaträning

Hej!

Veckan som var vill jag helst dra ett streck över. Först blev jag sjuk och när jag kände mig bättre då var det dags för lilleman att få magsjuka och i helgen har mannen varit sjuk. Men jag lyckades ändå få till en löprunda igår och det var riktigt härligt!

Men nu är det ny vecka och nya tag.

Idag hann jag inte med ett styrkepass på lunchen så det fick det bli ett pass hemma som jag komponerat ihop själv. Tack vare träningsband från trendrehab fick jag en bra variation av övningar. 20190325_162333

Passet såg ut såhär:

Burpees x 10
Sumo squat med axelpress x 10
Utfall x 10/ben
Triceps dips x 10
Rodd x 10
Krabbgång x 10/ben
Biceps curl x 10
Squats med sidokick x 10/ben

X 3

Så även om lunchpasset uteblev fick jag till ett riktigt bra pass på hemmaplan.

Imorgon är det dags att springa, det lutar åt att åka in på kvällen och köra intervaller med Knallen.

Hörs imorgon!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s