Parstafett

Idag har det varit en aktiv dag! Jag har hunnit med både padel och löpning.

Det var första gången jag provade på padel och det var riktigt roligt! Jag fick en grym genomgång i hur man ska slå, regler och även testa på att spela. Jag kommer garanterat testa fler gånger!

Nu på kvällen har det varit löpträning med Knallen. Det var den sista inomhusträningen och vi sprang parstafett. Den första sprang 200 m och när ett varv var avklarat fick den andre ta över och den första vila. Sedan höll vi på så i 2 x 13 min. Riktigt kul och jobbigt pass!

Jag teamade ihop med Peder som jag lärt känna genom fredagsintervaller. Han är ju lite snabbare än mig så jag fick ganska kort vila men jag sprang mina 200 m intervaller på 40-43 s. Kunde bita ihop riktigt bra och det är precis det jag behöver träna på så att jag kan nå 45 på milen.

20190326_205458

Imorgon är det dags för utbildning igen men jag ska försöka vara duktigare på att uppdatera bloggen än vad jag varit de tidigare gångerna.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s