Springa i grupp

Hej!

Jag hade verkligen inte tänkt springa idag men så blev jag påmind om att det var träningskväll med Kretsloppet och att springa i grupp är ju väldigt roligt så jag bestämde mig för att åka in till stan.

Vi skulle köra intervaller, 10×1 min med 1 min vila. Först körde vi uppvärmning på ca 2 km för att sedan ta oss till ryavallen och köra intervallerna på bana.

Då började det regna och jag hann bli lite kall eftersom vi skulle vänta in alla. När alla var samlade var det dags att köra igång och det blev snabbt varmt igen.

Jag hade ungefär samma fart intervall 1-3. På den 4:e var jag tröttare och gick ner lite i fart. De sista 5 intervallerna var jag under 4 min fart och den näst sista var min snabbaste med 3:52. Men då hade jag å andra sidan grym draghjälp av Skruven och Daniel. Tack för det!

Det blev ett riktigt kul pass den här torsdagen!

20190502_191924

Nu ska kroppen få mat och det blir även lite fotboll innan det är dags att sova.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s