Tusingar

Gokväll!

Min träningsvecka startade med vila med tanke på mina dubbla pass i söndags. En dags vila fick räcka och idag var det dags att köra intervaller som jag oftast gör på tisdagar.

Jag körde 5×1000 m med 3 min vila.

Jag startade med 8 min uppvärmning för att sedan köra 2 tusingar på asfalt. Det var några backar men jag lyckades trycka på bra och höll ett högt tempo 4:18/4:11. Efter 2 intervaller tog jag mig in i skogen och körde 2 tusingar där. På smala stigar och över stock och sten lyckades jag hålla ett bra tempo, det blev så klart stor skillnad mot att köra på asfalt men höll mig på 4:55/4:56. När jag skulle köra den sista var jag ganska trött men kom ut på asfalt och kunde låta benen trumma på. Även om känslan var lite värre än de första kunde jag ändå hålla bra fart och den 5:e och sista intervaller gick på 4:22.

20190514_171811

Ett riktigt grymt pass med hög fart både på asfalt och i skogen.

Det var länge sen jag körde tusingar och kanske beror det på att det är ganska jobbigt men känslan efteråt är riktigt härlig.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s