Kapslar in känslan

Dagens långrunda var en runda med en go känsla hela vägen. Det var sådär lagom jobbigt hela tiden. På vissa ställen var det supermycket snö så då fick benen jobba lite extra på de smala spåren. På vissa ställen var det barmark och det gjorde längtan efter vår allt större.

Passet idag skulle vara 90 min i 5:50 tempo och idag ville jag verkligen vara ute hela den tiden. Det resulterade i en lång runda jag aldrig sprungit förut. Någon enstaka gång kollade jag pulsklockan för att stämma av tiden.

Jag var ute i 1 timma och 26 min och kom 15 km. Det bästa med denna rundan var att det inte kändes alltför jobbigt. Mitt snitt låg på 5:50 min/km så jag höll mig till passets mål. Det snabbaste tempot var 5 min/km och det hade jag mellan 7-8 kilometer.

IMG_20160313_124854

Den här känslan kapslar jag in i minnet och bär med mig in i nästa veckas löpning.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s