Lördagsledigt och förkylning

Det blev lördagsledigt från bloggen igår. Vi sov i Espevik natten till lördagen och på morgonen gick jag upp tidigt för att åka till jobbet och spendera dagen där medan mina grabbar var kvar i stugan.

Idag har vi haft barnkalas för V och han hade 7 av sina förskolekompisar här. 2 intensiva timmar men väldigt roliga.

Jag hade tänkt köra långrunda idag men får gott vila då jag började känna mig lite förkyld igår. Jag hoppas det snabbt går över för nu är ju vädret så fantastiskt att man inte vill göra annat än att springa.

Är sugen på att boka in något mer lopp under sommaren/tidig höst. Har du något förslag på en halvmara?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s