Se möjligheterna

Idag har jag varit hemma och vabbat. Det har inte direkt varit jättekul men när den store feberkillen sov var jag ute med den lille som hostade och njöt av värmen.

När mannen kom hem var jag så sugen på att ge mig ut.

Jag hämtade ut mina nya sommarkläder från sportamore idag och de kom till användning direkt.

Förkylningen har känts bättre under dagen så därför testade jag att ge mig ut. Det blev intervaller. Men det var superjobbigt, så på mycket länge höll jag mig inte till planen. Men jag komprimerade ihop intervallerna och avslutade sista kilometern med att fokusera på rätt löpteknik. Jag fick ändå med mig en go känsla av att flyga fram och springa rätt.

IMG_20160509_184158

Så trots missen i passet är jag ändå nöjd. Det kan inte alltid bli som man tänkt sig. Det gäller att vara påhittig och se möjligheterna istället för att ge upp.

Har du tränat idag?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s