Trailrunda

Idag var det åter dags för löpning med Sok knallen. Det var långdistans på schemat vilket innebar löpning i 1.30-2 timmar.

Jag körde med mellangruppen och det var en löpledare och tre deltagare. Det brukar vara betydligt fler men eftersom göteborgsvarvet var igår berodde bortfallet på det.

Det började i behagligt tempo med 5:28 efter första kilometern. Sen började klättringen uppför och hastigheten drogs automatiskt ner. På vissa ställen var det även promenadinslag. Vid 4 kilometer gjorde jag min snabbaste kilometer någonsin med 4:57 tempo. Det var mycket upp och lite ner. Vid tog oss 258 höjdmeter upp och hade fantastisk utsikt över Borås. Under några kilometer var det riktigt terränglöpning med blåbärsris och knappt något spår, över stock och genom granris. Traillöpning med andra ord.

Det var stundtals väldigt tufft men jag fick bra peppning av mina medlöpare. Ibland är det bra att pusha sig lite extra för oftast klarar man mer än man tror.

17 km och 1.50 senare var vi tillbaka vid start. Rundan tog mig på en sightseeing i Borås till ställen jag knappt kände till.

IMG_0668IMG_20160522_122245

Benen har känts otroligt möra under kvällen men det kanske inte är så konstigt med tanke på alla backar…

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s