Stretcha eller inte?

Idag har jag tack och lov inte haft någon träningsvärk, klart det har varit lite ömt men ändå inte så illa som jag befarat. Jag är väldigt noga med att stretcha efter mina pass. Vet att det är ganska vanligt att man inte gör det för man ”hinner” inte eller av andra skäl. Men för mig är det superviktigt och det borde det vara för andra också.

Imorgon ska jag träffa en löpcoach. Jag ska på konsultation för att se ifall det är något för mig. Det ska bli värdigt spännande. Min tanke med att träffa en löpcoach är att få ett steg där jag maximerar min prestanda samt springer ”rätt” för att undvika skador.

Det ska bli kul att rapportera om det imorgon kväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s