Svettigt värre

Idag var det svettigt värre på intervallrundan. Men å andra sidan känns det otroligt skönt att verkligen få jobba hårt.

Ett nytt träningsschema för juni månad är klart. Maj gick sådär med att följa, men nu är det andra bullar!

Med en löparcoach behöver jag styrka för att springa på ett mer effektivt sätt så nu ska denna följas till punkt och pricka. Idag är det 1 månad kvar till kalmars malkars och jag måste vara väl förberedd!

Idag var det dags för långa intervaller. 4×4 min i 4:50 min tempo och 4 min joggvila. Jag gjorde en liten specialare under joggvilan och gick först 1 min, sen körde jag löpteknik med höga knän under 30 sekunder, gick 30 s och resterande 2 min blev det joggvila. Det känns som om jag snabbt hittar rätt känsla från gårdagens träning, och att springa på mitt gamla sätt är inte lika spänstigt. När jag inte körde löpteknik försökte jag arbeta mer med armarna vilket också gjorde mer skillnad på farten.

Jag hade 4:30, 4:40, 4:46 och 4:50 under mina intervaller. Och som sagt det var svettigt värre men så skönt att få jobba hårt.

20160602_180212

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s