Jag flyger

Det har varit fullt upp på jobbet i några dagar med tidiga morgnar på grund av inventering och förberedelse utav rea. Men nu är allt klart, fredagen är här och jag kan pusta ut.

Igår träffade jag Samantha för mitt andra löppass.

Det började med en del repetitioner från första träffen och sedan fortsatte vi med höftpositionen och ett aggressivare löpsteg. Jag börjar känna hur det ska vara med rätt fotisättning och det är otroligt roligt.

Passet avslutades med 20 upphopp på bänk för att testa min spänst och styrka. Med tanke på att jag köpt 20 timmar är detta en långsiktig förändring, vilket gör att vi kan fokusera på det som behövs för att göra mig starkare i löpningen. Det innebär att när tekniken sitter kommer vi köra lite gym. Det ena behöver inte utesluta det andra  en löpare behöver styrketräning för att orka mer. Det kommer med andra ord bli en spännande sommar och höst.

Kolla denna bilden. Det ser ut som jag flyger.

IMG_20160609_221416

Idag börjar äntligen fotbollsem, med andra ord är kvällens tv tittande planerat för mig och mannen.

Vad hittar du på?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s