Bra start

Hallå!

Idag var det dags för ett testlopp. Det var 5 veckor sedan jag sprang ett testlopp. Det kan du läsa om här:

https://karrospringer.wordpress.com/2016/05/06/espeviksluften/

Då var det testlopp i Espevik och idag blev det den vanliga rundan hemma. 5 km skulle jag springa i tävlingsfart. Det jag vill poängtera är att jag känt mig lite krasslig i veckan så jag var inte helt hundra på om jag skulle orka maxa.

Började lugnt, jag ville inte ta ut mig för snabbt. Plus att min runda började med lite uppför.

Jag kände flera gånger under rundan att jag sprang fort, fast i ett behagligt tempo. Jag kollade inte på klockan utan räknade varje pip som talade om att en kilometer var avklarad.

Jag gav mig ut innan frukost, med kaffe, vatten och banan som uppladdning och jag kände att orken fanns. Vid 5:e och sista pipen stannade jag klockan. 26:16, 15  s bättre än förra testloppet. Jag kunde inte ha fått en bättre start på helgen!

IMG_20160611_084700

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s