Upp, upp, upp

Idag har jag kört långrunda i fantastisk natur tillsammans med Sok knallen. Jag körde med mellangruppen som brukar ligga på ett 5:40 min/km tempo.

Vädret var precis lagom perfekt. Varmt utan att det blev för hett. Jag hade korta löpartajts från craft och t-shirt från Kari, jag hade även svarta kompressionsstrumpor och mina saucony kinvara 7.

Har varit lite inne på att ta kinvaran till min premiärlopp på 2,1 km i Kalmar så jag vet tvungen att testa dessa ordentligt idag.

Rundan började ganska flackt. Efter 4 km var det dags att bege sig upp, upp, upp. Branta backar varvades med härliga grusvägar och skogsmiljö. Denna runda var inte lika extrem som den första jag var med på med Knallens för den var en mer trialrunda.

Stundtals hade jag det jobbigt men i det stora hela gick det fint.

Det blev en runda på 18 km på 1,46 och jag hade ett snitt på 5:52.

IMG_20160612_124547

När det gäller skorna var det inga problem under rundan men efteråt har fötterna ömmat lite och tårna är känsliga. Storleksmässigt har jag en halv storlek större så de onda tårna kan inte bero på det. Men jag tvekar inför mitt skoval. Tur det är 20 dagar kvar så jag hinner testa två andra innan jag fattar det slutgiltiga beslutet.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s