Se mig besegrad

Gokväll!

Jag var oerhört sugen på kvällens intervallpass och gav mig ut med goda förhoppningar.

Dagens schema: 10×90 s aktiv löpning och 45 s vila. Efter första blocket kände jag att det kändes ganska tungt, men det brukar det göra. Normalt tar det tre-fyra intervaller innan jag är inne i det. Mina två första hade jag 4:15 tempo vilket är bra. Sen hände något…

Varje block blev tyngre och tyngre. Mina ben kändes som cementblock och jag kunde inte trycka ifrån som jag brukar.

Jag fick se mig besegrad och göra något jag normalt inte gör. Ändra intervallerna och springa hem. Jag  fick lite glädjerus av att se att jag sprang 1 km på 4:45 men i det stora hela är jag sjukt besviken över dagens runda.

20160621_181355

Och varför ska det komma en motgång såhär 11 dagar innan kalmars malkars??

jag förstår ju givetvis mycket av de stumma benen beror på träningspasset med min löparcoach igår. Kanske skulle jag vilat idag? Men jag var ju så sugen….

Jag tar nya tag och hoppas att detta bara var en engångssvacka.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s