Nummer 3

Vilodag numer 3. Nu känns kroppen som vanligt igen. Jag tänker ändå låta det gå en dag till och om vädret tillåter imorgon blir det en lunchrunda.

Vi har nu testat raw food ytterligare en gång till här hemma. Så fort man nämner ordet raw food så hoppar alla nästan till och tror att vi börjat med den livsstilen. Jag äter inte raw food för att gå ner i vikt, detsamma gäller paleo. Jag vill äta sunt för att min kropp ska må som den förtjänar. Min kropp är mitt tempel och jag vill ta hand om den på bästa sätt. Jag är även inne i en period där jag tillsammans med min man undviker socker, snacks och annat onyttigt just för att jag är en sockerråtta. Vi har ett vad och hittills har det gått jättebra. 1 vecka avklarat och cirka 5 kvar.

Tillbaka till helgens raw food middag, asiatiska solrosfröbollar på salladsbädd och gurksallad. Det receptet kan du hitta här

Asiatiska Solrosfröbollar

img_20161009_125401

Denna sida är jättebra för inspiration när det gäller raw food. Man känner sig mätt på ett helt annat sätt och alla dessa färger som tallriken bjuder på är ljuvlig. Helt klart värt att testa.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s