Pannlampa och reflexväst på!

Redan ny vecka, de bara rasar fram och tiden till jul blir allt kortare. Måndag igen och det är lika med träningsplanering av veckan.

Jag ska försöka få till 4 löppass, 2 styrkepass samt att jag har ett möte bokat med min löpcoach. Det sker redan imorgon och jag vet ännu inte vad som är inplanerat men det återstår att se om det blir styrka eller teknikträning.

Idag var det dags för löpning. Jag har nu kommit in på tredje veckan ur programmet från stora löparboken för kvinnor, där jag ska klara av en mil under 50 min.

Det var varma kläder, pannlampa och reflexväst på. Nu när det är mörkt kör jag en runda som är runt i vårt kvarter så det blir mycket fram och tillbaka. Det är de enda vägarna som har gatubelysningen, men springer jag intervaller har jag inga som helst problem med att köra runt och runt.

20×30 s aktiv löpning och 30 s vila. Då det har regnat idag lät jag mina nya icebug anima stanna hemma trots att jag kunde möta på halt väglag.

I det stora hela gick det bra, jag fick till några intervaller som var riktigt snabba och trots regnet var det inget som störde mig. De enda som är ledsna är mina saucony fastwitch som är genomblöta.

20161114_174516

Första löppasset för veckan avklarat! 3 to go!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s