Lycka

Det var en riktigt skön vila igår. Trots massa utfall på passet med Samantha i tisdags var det inte så farligt med mina ben igår. Idag har det heller inte känts så mycket, vilket jag är tacksam för.

Att planera in tid för träning är viktigt och att planera in tid för vila likaså. Jag vill försöka få till 5-6 träningspass/vecka vilket ger ett utrymme för 1-2 vilodagar. Det är då oerhört viktigt att man verkligen vilar dessa dagar, oavsett hur sugen man är på träning. Man bygger en stark kropp trots 0 aktivitet.

Idag har det var minusgrader igen, tjoho! Äntligen en krispig dag. På agendan var det dags för löpning, blev det någon??

O ja!!! Jag var egentligen otroligt osugen för ett löppass. Men idag fanns utrymmet för en lunchlöpning och eftersom jag skulle springa långa intervaller bestämde jag mig för att åka till ryavallen och springa på bana.

Vilket bra beslut! Solen sken, benen trummade på runt, runt på banan, det var krispigt i luften. En helt magisk dag för ett träningspass. Lyckoruset efteråt är fantastiskt, jag är glad att jag tog mig i kragen och genomförde mitt andra löppass för denna vecka.

Dagens pass bestod av uppvärmning i ca 5 min. Sedan körde jag 3:30 i 4:40, 3:30 i 4:30, 3:30 i 4:20 tempo med 1:30 gåvila. Att springa detta pass på bana var perfekt eftersom jag skulle hålla samma höga fart under en lång tid. Det ger inte samma möjligheter att kunna bibehålla farten om man springer i skogen där det är upp och ner.

När intervallerna var klara körde jag några sprinter upp för trapporna som fanns där. Man får passa på när tillfälle ges. Jag gjorde även några löpskolningsövningar. Till sist blev det 2 varv nedvarvning. Jag är såååå glad och tacksam för dagens träningspass.

Ibland säger man att löpningen behövs för att göra en människa lycklig och stark, inte bara för att få bra kondition. Idag kände jag så, LYCKA!

img_20161124_171352

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s