7 dagar

Nu har vi klarat av 7 dagar med paleo!! Jag har klarat 7 dagar utan godis!! Det blir lättare och lättare men än har jag en lång bit kvar.

När det var dags för fredagsmys här hemma var min hjärna lite i uppror. Hur kan man ha fredagsmys utan godis och chips? När det var dags för ”på spåret” hade mannen gjort en dessert gjord på ugnsbakade päron och honugsrostade nötter. My god va gott det var! Så visst klarar man sig utan fredagsmys, det handlar bara om att vända tankarna.

img_20161209_215312

 

När det gäller träning hade jag inte en bra vecka förra veckan, jag brottas med en svacka utan dess like. Kanske beror det på att jag startade upp min träning för tidigt efter influensan eller så är det bara lusten som inte infinner sig. Vad det än beror på är det otroligt frustrerande. Jag vill hitta glädjen igen!

Nu har jag i alla fall lagt upp en träningsplan i min kalender, och idag har jag träffat min löpcoach.

Passet med Samantha var inte så löpfokuserat men dock löprelaterat. Jag körde ett form av cross fit upplägg och det jag började med att köra upp till 20 kcl på roddmaskin, 20 uppkast med medicinboll och sen 20 axelpress ståendes på knä på låda. Detta gjorde jag 5 varv och trodde jag aldrig skulle kunna klara av det. Men tji fick jag. Sista blocket var tidsbestämt och innehöll 7 marklyft med kettleball, 10 step up steg på hög låda och till sist 15 benlyft där magen fick jobba hårt. Dessa tre saker gjorde jag under 10 min. Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon.

Jag hoppas att denna vecka blir  långt mycket bättre än förra träningsmässigt.

Topp 4 från instagram förra veckan, gillar du att jag visar detta? Ge gärna input. Jag kan tycka det är kul med ett stående inslag.

img_20161212_192819
Det blev en del kvällsbilder

Jag ska även börja skriva om mitt år 2016. Snart är det över och det passar ju bra med en lite årskrönika. Håll utkik efter januari, det kommer i veckan!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s