Glad att kroppen orkade

Igår firade vi minstingen, han fyller 2 på torsdag så det kändes bra med kalas 1 vecka innan jul.

Igår bestämde jag mig för att åka in och springa med Knallens idag. De har långrundor varje söndag och det är kul med variation. För mig är det även lättare att springa långt när jag springer med fler.

Vilken förmiddagsrunda det blev. Jag och ca 10 knallar ingick i mellangruppen som  normalt har en snittfart på 5:40.Idag var det dock mycket uppför och stiglösa vägar vi sprang på så snittet var mycket lägre. Det var en härlig skogstur och jag är glad att jag kom iväg på denna löprunda.

screenshot_20161218-192035

Nästan 16 km in på löpkontot och en fin avslutning på denna vecka!

img_20161218_130346

Smutsig och trött men så glad att kroppen orkade trots att det var längesedan vi tog en långrunda tillsammans.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s