Vågar tro

Idag var jag riktigt sugen på en runda. Min mamma kom ut och passade barnen redan vid 9 så att jag kunde ta mig in till stan och springa på bana.

Dagens pass bestod av långa intervaller och jag ville ha jämn fart genom hela passet så att springa runt på ryavallen passade mig utmärkt.

Krispigt och kallt, ensam på löpbanan, precis i min smak!

Jag började med 2 varv uppvärmning sedan körde jag lite löpskolning för att få igång kroppen. Sedan var det dags att ta mig an 4×4 min i 5 min tempo och 2 min vila. Jag hade koll på min klocka hela tiden så jag såg till att jag höll mig till den tänkta farten.

Resultatet blev så mycket bättre än jag förväntade mig. Jag sprang lite snabbare än 5 min tempo. Det såg ut så här: 4:58/4:56/4:55/4:49. Känslan efteråt var fantastiskt. Nu vågar jag tro på att min svacka är över.

20161216_101207

Imorgon är det vila, vi ska ha kalas för minstingen som snart fyller 2. Så imorgon är det fullt upp med städande, bak och fixande. Så vi hörs på söndag efter min långrunda.

Ha en fin helg!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s