Sköna maj

Sommarvärmen kom redan i maj, tidigt under månaden kunde jag ge mig ut i t-shirt och shorts.

Det var under denna månad som jag på allvar började planera in min träning med löpning, styrka och yoga. Dock var den planeringsformen inte riktigt bra eftersom jag planerade hela månaden. Den variant jag kör nu, där jag planerar vecka för vecka, fungerar utmärkt för mig!

Jag körde mitt 3:e testlopp. 5 km i tävlingsfart. Denna runda gjorde jag på annat ställe än vad jag brukar och jag tror minsann espeviksluften gjorde att jag slog nytt pb. 5,3 km på 26,23. Sakta men säkert började jag ta mig mot mitt mål, att hålla ett snitt på 5 min/km och då kunna springa på 25 min.

Jag såg starten av Göteborgsvarvet. Trots att jag känner lite skräck inför det loppet med alla människor runtomkring bestämde jag mig för att satsa på varvet 2017.

Då jag under några månader varit mer inne på teknik vid mina pass kändes det rätt att ta nästa steg och skaffa en löpcoach. Jag hade mitt första möte med Samantha, en konsultation, för att se vad mitt syfte var. Jag fick höra hennes arbetssätt och bestämde mig omgående för att börja träna med henne. Det är något jag inte ångrar en sekund kan jag säga!

5 veckor kvar till Kalmar malkars och min första halvmara. Nervositeten började krypa på men jag fokuserade mycket på träningen för att vara väl förberedd.

Eftersom jag blev medlem i Sok knallen under april månad deltog jag på några träningspass med de. Det var intervaller och långrundor och möten med härliga människor. Att springa med andra är fantastiskt kul!

img_20160506_180639img_20160523_13164220160524_200909

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s