10km

Idag var planen att köra en långrunda innan frukost. Dagens långrunda handla om att vara ute i 60 min.

Det var behaglig temperatur och uppvärmningen i skogen bjöd på massa fågelkvitter.

Min första kilometer var lugn och jag gick i uppförsbacken som kom just för att inte ta ut mig. Sedan ökade jag farten och hade det ganska slitigt men jag härdade ut. Sedan gick jag ner i varv för att öka igen nästkommande kilometer. Lite av en varannan princip.

När jag hade sprungit 7 km kände jag att jag gärna ville ta närmaste vägen hem men jag slog snabbt bort tanken just för att hålla mig till planen.

Jag hittade ett behagligt tempo efter några kilometrar och mot slutet av rundan kom den här goa känslan. Löparglädjen!

Hemma igen efter 60 min och 10 km. Jag är glad att planen hölls och att jag sprang 10 km där det var mycket uppför och en del gåinslag. Att jag emellanåt kunde trycka på och ha bra tempo är oerhört glädjande!

Screenshot_20170514-191621

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s