Stegen

5 arbetsdagar återstår innan det är dags för semester. Den här våren har bara rusat iväg och snart är det alltså 5 veckors ledighet som gäller. Det ser jag verkligen fram emot.

Den här veckan ska jag träffa min löpcoach. Det var evigheter sedan vi sågs och det ska bli kul att få feedback på hur mitt steg är. Det var nästan 1 år sedan vi sågs för första gången. Då var jag en hällöpare med ineffektivt löpsteg, så det är mycket som har hänt med mitt steg under året. Det har verkligen varit en bra investering i mig själv, jag är glad att jag tog kontakt med Samantha för min kärlek till löpning har blivit ännu större.

Så mitt träningsschema för veckan har ändrats lite, normalt är det löpning på tisdagar och torsdagar, men nu blir det löpning måndag och onsdag. Idag är det intervaller i form av en stege, på onsdag handlar det om snabba intervaller och till helgen blir det långrunda. Jag ska även få till minst 1 styrkepass.

Dagens intervaller: stegen

Aktiv löpning i 3/2/1 min med 1 min vila x 2. Jag fokuserade mer på distansen än på farten. Det var ett svettigt men roligt pass.

20170626_182458

Imorgon ska jag träffa gamla kollegor från jctiden så därför fick det bli löpning idag istället för imoegon. Så uteblir bloggandet vet du orsaken.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s