Splittad tia

Juli månad, igår vila och familjen som prio. Idag löpning och start tidigt på morgonen.

Strax efter 7 gav jag mig iväg. Dags för långrunda och fokus på en ”splittad” tia.

Jag började med 10 min uppvärmning, sen körde jag 4 km snabbt, 3 min vila, 3 km snabbt, 3 min vila, 2 km snabbt, 3 min vila och 1 km snabbt. 13 km senare var jag tillbaka hemma och fylld med massor av löparglädje och energi.

Syftet med detta upplägg är att få ett ungefärligt hum om hur man ligger till på milen. Jag har sammanställt tiden på 4 km, 3 km, 2 km och 1 km och det visade sig att jag idag sprang milen på 53 min blankt.

53 min på oerhört blandat underlag och med en del backar känns riktigt bra. Mitt mål att klara 50 på milen kommer allt närmare.

20170702_080910

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s