Löpvilan över

Då var löpvilan över!

Idag blev det en härlig lunchträning. Det är riktigt skönt att få till 30 min löpning och mat under lunchen. Jag tankar kroppen med ny energi och kan få tid till familjen på kvällen. Mest gillar jag förstås morgonlöpning men det är svårt att få till på vardagar nu när man jobbar.

Jag var lite osäker på hur kroppen skulle kännas för efter loppet i lördags har jag haft lite ont i höften. Det har inte varit smärta i hela höften utan på en viss punkt. Så de första stegen i dag var jag oerhört noga med att känna efter så det inte gjorde ont.

Jag var med min kollega och tränade i gymmet som hör till vår arbetsplats. Det är knappt jag tror det själv men idag var jag i ett gym. Dock höll jag mig till det jag kan, löpbandet. Men jag kommer fokusera på mer styrka nu under hösten och vintern för att ha en stark kropp 2018.

Tillbaka till dagens upplägg.

Jag körde 1 km uppvärmning i lugnt tempo. Sedan blev det 1 km i snabb takt med 2 min vila x 3. Jag började i 5:20 tempo för att efter 500 m gå upp i 5 min tempo och de sista 300 m sprang jag 4:29 tempo.

20170816_121627

Ett snabbt avverkat pass där det blev totalt 4,5 km. Nu ska farten byggas upp för att kunna vara snabb på kretsloppet den 16/9.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s