Fredagspresent

Gokväll!

Sen i onsdags då jag körde löpning på band har jag inte varit sugen på att ge mig ut och springa. I torsdags blev det istället ett styrkepass (tummen upp på den) och vila igår (helt okej beslut).

Igår hade jag tänkt att springa men så fick jag ett sms av Sara om frågan att springa idag på morgon och det valet blev oerhört lätt. Hennes fråga kom som en skänk från ovan.

Klockan 7 i morse träffades vi och gav oss iväg. De första 10 km gick bra men sedan började en lång process med mycket uppförsbackar och det var tungt och åter tungt. Men vid 15 km hade jag tagit mig över spärren och de sista 3 km kändes bra.

Klart kroppen var lite sliten, det var trots allt en vecka sedan jag sprang ett halvmarathon lopp. Sen kan inte alla rundor vara enkla, man måste ta sig igenom de tuffa också. Så att få ihop 18 km idag var en seger med tanke på att jag fick slita mycket.

20170810_173950

Igår gav jag mig en fredagspresent (om man nu kan säga present). En startplats till STOCKHOLM MARATHON!!!! Helt galet, jag vet. Men resan mot dessa 42 km i Stockholm kommer hålla mig motiverad att ta mig igenom passen under hösten och vintern då vädret kanske är riktigt dåligt. Så nu vet du om min nästa STORA utmaning, hoppas du hänger med på resan!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s