Smartplanering

Ny vecka och snart också dags att säga hej då till augusti. September är strax här och redan idag tycker jag mig känna höstluften. Det är något visst med den, en frisk bris som ger mycket energi. Jag håller tummarna för en fin och färgsprakande höst.

Förra veckan startade jag med mitt styrkeprogram och det följde jag till 100%. Det är jag verkligen stolt över att jag gjorde. Jag tror verkligen det undrlättar för mig att ha ett program att följa där jag inför varje pass vet vad som ska göras.

Det blev 2 löppass, ett med fokus på intervaller och ett långpass. Jag ställde in mitt tredje pass på grund av att jag kände mig trött och sliten plus att jag hade träningsvärk på de flesta ställen i kroppen. Det är viktigt att lyssna på kroppen och dess signaler den sänder.

Men nu är det ny vecka med nya tag och förhoppningsvis inte lika mycket träningsvärk. För att kunna följa upp och planera min träning har jag en ny träningsdagbok från ”smartplanering”. Det är en aktivitetsdagbok där jag kan skriva i de pass jag genomför oavsett om det är styrketräning eller löpning. Det ska bli spännande att se förbättringar, om jag nu gör några…😊

Idag var det dags för ben och cardio v 2. En cirkel a 4 övningar i 5 min, 1 min vila, en cirkel med 4 nya övningar i 5 min x 2.

776fd91350a69dc00b2c93811b75c87e

Jag gillar att dessa pass är lätta att genomföra hemma. Man behöver inte så mycket utrustning. Ett pass tar ca 20 min och den tiden finns alltid någonstans att finna, prioritering och åter prioritering.

Jag håller tummarna att benen känns bättre imorgon så jag kan ge mig ut på en behaglig löprunda.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s