Sista passet

Nu är sista passet gjort, på lördag är det dags för kretsloppet. En liten nervositet har flyttat in i magen men jag tänker att det kan vara bra. Jag har ju inget att vara nervös för men intalar mig att ett visst pirr kan inte skada och förhoppningsvis leder det till något bra på lördag.

Jag hoppas allt klaffar, väder, uppladdning med sömn och mat och energi från publik och medlöpare kanske bidrar till ett pb. Senaste tiden är 51:23, det var på seedningsloppet inför göteborgsvarvet. Några månader har gått sen dess och formen känns mycket bättre. Men som sagt, det är mycket som ska klaffa.

Idag körde jag 4 km med inslag av 5×200 m fartökning just för att få upp pulsen och få lite fart i benen. Sedan körde jag 5 min styrka med en cirkel som innehöll;

10 mountain climbers+2 push ups x 8

Weighted squats clean and press x 10

Leg raise x 10

Triceps dips x 10

20170914_113238(0)

Lagom svettigt och lagom tufft. Nu ska kroppen få vila och jag ska dricka lite röbetsjuice. Jag vet inte om det bara är en skröna, att de hjälper under loppet men det funkar för mig. Kanske sitter det i huvudet men oavsett vill jag inte sluta med ett vinnande koncept. En annan sak jag inte kan vara utan på ett lopp är flätan, den fixas på tävlingsdagen.

Det här ska bli kul!

/Karro

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s