Blandad kompott

Jag vet att uppdateringen varit lite dålig det senaste men ibland hinns det inte med😊 så nu kommer en sammanfattning av de senaste passen.

I torsdag blev det en snabbt pass på lunchen. Jag körde intervaller på löpband och sedan 10 min styrka. Känns skönt att man hinner med så mycket på 35 min och sedan dusch och lunch!

Denna helg är jag själv hemma med barnen så då gäller det att planera med barnvakt om man vill få till något löppass.

Så idag kom mormor hit så jag kunde ge mig ut på en förmiddagsrunda.

Det blåste en del men solen sken och det var perfekt löparväder.

Jag började med 10 min uppvärmning sedan körde jag fartökning 5×90 s med 1 min vila. Farten låg mellan 4:25-4:45. Därefter körde jag på tills jag sprungit i 40 min. Sedan blev det en ny fartökning med samma upplägg 5×90 s och 1 min vila. Jag körde på lite snabbare än förra intervallblocket, 3:55-4:20. När intervallerna var gjorde blev det lugn löpning igen. Jag avslutade i skogen med tuff uppförslöpning i kröklingshage.

Dagens runda var en blandad kompott av underlag, asfalt, sand, grus och stig.

20171028_105105

11,5 km senare var jag hemma igen och fylld med energi och nya batterier.

Snart är oktober över och denna månad gör jag samma sak som förra året i oktober. För varje kilometer jag springer kommer jag skänka 1:- till bröstcancerfonden. Vi har några dagar kvar och jag är upp 120 km än så länge. Vi får se vart det slutar.

Ha en fin lördag!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s