Måndagsrutinen

Så var det måndag igen och mannen är äntligen hemma. Det är lite skönt att vara själv hemma med barnen samtidigt som det är väldigt skönt när man är hemma allihop.

Idag var jag tillbaka i rutinen att springa måndagsmilen. Jag testade ett upplägg idag där jag ökade hastigheten varje kilometer. Jag började i lugn takt, 6:10 tempo, för att sedan öka med 10 s vid både 2 och 3 km. När det var dags för 4:e kilometern ökade jag 5 s och gjorde så vid varje ny kilometer upp till 10 km. Jag tror det kallas progressivt pass. Jag läste och fick inspiration till detta pass på runners world. Ett roligt upplägg som jag definitivt kommer testa fler gånger.

c01c3ff4d63ebf3ba798e5c7646f41eb

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s